Welkom bij The Friendly Firm!

|Motto
Living Life. Harm Free.

Hallo beste Lezer!

Als mensen brengen we snel schade toe aan onze omgeving, elkaar en onszelf. We consumeren ontzettend veel wegwerpartikelen en maken hierbij onze afvalberg enorm, de maatschappij word steeds meer zelf-centered en de media richt zich steeds meer op negativiteit. De Friendly Firm wil hier graag verandering in brengen en optimistisch kijken naar nieuwe ideeën en oplossingen. Beter plan, toch?

Mijn naam is Martine en ik beheer deze Vriendelijke Firma. Welkom!
Al sinds mijn kindertijd zou ik graag onze omgang met het milieu verbeteren en zelf minder schade toebrengen aan mijn omgeving tijdens het leven van mijn leven.

Hier zal ik je meenemen op mijn ontdekkingsreis naar verbetering door mijn bevindingen met jou te delen. Ook zal ik proberen al bestaande concepten ter oplossing voor maatschappelijke problemen – zoals Tiny House Living en The Zero Waste movement – toegankelijker voor je te maken door informatie te bundelen, vertalen en/of te delen. Zo kun je zelf je eigen ontdekkingsreis starten!

Doe je mee? Samen gaan we aan de slag!
Een liever leven voor milieu en jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *