Welkom bij Fase 2!

Aan de harde werkers bij The Friendly Firm,

Je werkt nu al een week of tien bij deze vriendelijke firma. Hoe bevalt het je? De eerste periode zijn we ingegaan op de praktische basis van een Zero Waste Lifestyle. Waarschijnlijk heb je al een hoop kleine stapjes kunnen zetten, die samen een flinke verandering vormen. Goed bezig!

Na een flinke schouderklop van het Friendly team, willen we je voorstellen aan fase 2. Deze zal zich meer richten op innerlijke problemen en dilemma’s die een dergelijke verandering met zich mee kan brengen. Samen gaan we een aantal zaken waar je tegenaan kunt lopen eens goed onder de loep nemen en wederom oplossingen vinden.

Iets wat ook helemaal goed gaat komen.
Heel veel plezier!

Lieve groetjes
The Friendly Firm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *